Pedijatrija

Naši pedijatri su tu da odgovore na vaša pitanja i brinu o zdravlju vašeg deteta s puno pažnje i nežnosti. Zakažite pregled već danas i pružite im najbolju negu.

Pedijatrija

Pedijatrija je specijalizovano područje koje se fokusira na zdravlje, prevenciju i lečenje dece. Naš tim iskusnih pedijatara ovde je kako bi pružio sveobuhvatnu negu za dobrobit vašeg deteta.

Individualni pristupom svakom detetu naši pedijatri sa timom istaknutih konsultanata i zdravstvenih saradnika su tu da prate rast i razvoj Vašeg deteta od rođenja pa do odraslog doba.

Mi smo specijalistička pedijatrijska ordinacija sa sedištem u Beogradu. Nalazimo se na opštini Savski Venac.

Pedijatrija kao prevencija: Osiguranje zdrave budućnosti za vaše dete

U našoj specijalističkoj pedijatrijskoj ordinaciji Prime Medical Kids verujemo u moć prevencije. Razumemo da ulaganje u zdravlje vašeg deteta danas može dovesti do zdravije budućnosti. Zato nudimo niz preventivnih usluga osmišljenih kako bismo održali zdravlje vašeg deteta.

Pedijatrija Savski Venac

Naše preventivne usluge obuhvataju:

Praćenje  rasta i razvoja:

Naši pedijatri sa timom zdravstvenih saradnika (logopeda, defektologa, psihologa…) pažljivo prate rast i razvoj vašeg deteta, osiguravajući da se eventualni problemi identifikuju na vreme i pravovremeno pruži adekvatna pomoć.

U okviru preventivnih pregleda vršimo antropometrijska merenja (praćenje visine i težine) deteta, kao i razvoj kognitivnih i motoričkuh veština.

Pedijatrija pruža sistematske (preventivne) preglede novorođenčadi i odojčadi u prvoj godini života

Sistematski pregledi su  od esencijalnog značaja za budući razvoj i zdravlje Vašeg deteta. U okviru njih se sprovodi i  procena psihofizičkog razvoja i procena razvoja čula (vid, sluh, govor), merenje telesne mase i dužine, obim glave  i konsultacija stomatologa.

Pedijatrija Prime Medical Kids pregled deteta

Imunizacija:

Imunizacija je ključna za zaštitu vašeg deteta od zaraznih bolesti. Sprovodimo je  pridržavajući se  nacionalnih i međunarodnih kalendara  imunizacije, osiguravajući da vaše dete primi neophodne vakcine kako bi ostalo zdravo i sigurno.

Ultrazvučno snimanje kukova dece:

U prvoj godini života sprovodimo ultrazvučno snimanje kukova radi skrininga za razvojnu displaziju. Ovaj neinvazivni postupak omogućava našim pedijatrima procenu zdravlja zgloba kuka vašeg deteta i preduzimanje odgovarajućih mera ako se otkriju nepravilnosti.

Preventivni pregledi pre ulaska u kolektivno okruženje:

Pre nego što vaše dete krene u vrtić ili školu,  lekar pedijatar vrši pregled Vašeg deteta kako bi osigurali njegovu spremnost za novu sredinu.

Sistematski (preventivni) pregledi dece od prve godine do polaska u školu

U okviru preventivnih pregleda vrši se i procena psihofizičkog razvoja i procena razvoja čula (vid, sluh, govor), merenje telesne mase i visine i izračunavanje indeksa telesne mase, sprovođenje  skrininga za određeni uzrast, preventivni stomatološki pregled, kao i procena faktora rizika po zdravlje.

Prime Medical Kids Beograd

Sistematski (preventivni)  pregledi dece školskog uzrasta:

Pružamo redovne sistematske preglede za decu školskog uzrasta kako bi nastavili sa   praćenjem njihovog  razvoja i zdravlja . Tokom ovih pregleda procenjujemo različite aspekte zdravlja vašeg deteta, uključujući fizički, kognitivni i emocionalni razvoj.

Našim sveobuhvatnim preventivnim uslugama cilj je identifikacija i rešavanje eventualnih zdravstvenih problema pre nego što postanu ozbiljni.

Partnerstvom s nama možete pružiti svom detetu najbolji mogući početak u životu.

Cene naših usluga smo prilagodili kako bi bile pristupačne većini gradjana. Možete pogledati usluge koje pružamo kao i cene na stranici cenovnik.

Kvalitetne medicinske usluge: Stručna nega kada je vašem detetu potrebna

Uprkos našim najboljim naporima za prevenciju bolesti, moguće je da će vaše dete oboleti. U takvim situacijama, Prime Medical Kids ima tim posvećenih pedijatara koji će pružiti stručnu negu i podršku.

Ukoliko Vaše dete ima specifičnu potrebu , na raspolaganju Vam stoje naši eminentni konsultanti iz različitih oblasti:

Pedijatar Neonatolog:

Naši pedijatri, subspecijalisti neonatologije, su tu da procene i leče zdravstvene probleme  novorođenčadi,   koji mogu biti poseban izazov.

Kod prevremeno rođene dece važni organi kao što su srce, pluća, želudac ili koža mogu biti nedovoljno razvijeni i mogu onemogućavati normalno funkcionisanje dece. Za takve naše male pacijente mi naši neonatolozi su tu.

Pedijatar Pulmolog:

Naši pedijatri pulmolozi dijagnostikuju i leče respiratorne bolesti kod dece poput astme i bronhitisa, osiguravajući optimalno zdravlje pluća.

Pedijatar Alergolog:

Naši pedijatri alergolozi specijalizovani su za identifikaciju i upravljanje alergijama kod dece, pomažući im da vode udoban i kvalitetan život.

Pedijatar Kardiolog:

Naši pedijatri kardiolozi sprovode sveobuhvatne kardiološke preglede, uključujući ultrazvuk srca, radi pravovremenog otkrivanja, lečanja i praćenja vašeg deteta.

Pedijatar Fizijatar:

Naši pedijatri fizijatri fokusiraju se na praćenje motornog razvoja dece kao i  prevenciju deformiteta kičmenog stuba  i održavanje dobrog  posturalnog statusa.Tu su i da roditeljima daju savete u cilju pravilnog razvoja deteta. Naravno, tu smo i ukoliko se vaše dete povredi.

Pedijatar Ortoped:

Naši specijalisti pedijatrijske ortopedije dijagnostikuju i leče poremećaje kostiju i zglobova kod dece, osiguravajući pravilan rast i razvoj.

Naši zdravstveni saradnici (logoped, defektolog, psiholog, nutricionista…) su vam na raspolaganju ukoliko Vaše dete ima probleme koji prate razvoj (problemi čitanja, pisanja..), problemi hiperaktivnosti i pažnje, probleme socio-emocionalnog razvoja i adaptacije, probleme sa ishranom i druge razvojne probleme. Rade se i testovi radi profesionalne orijentacije kako bi olakšali Vama i Vašem detetu izbor budućeg zanimanja.

Pored stručnih pregleda i dijagnoza, nudimo pristup modernoj dijagnostičkoj opremi kako bismo dodatno pomogli u lečenju vašeg deteta. Naša specijalistička pedijatrijska ordinacija opremljena je najsavremenijom  ultrazvučnom dijagnostikom,  što nam omogućava da obavljamo različite ultrazvučne preglede za decu od rođenja do odraslog doba.

Ovi pregledi uključuju ultrazvučne pregleda kukova, abdomena, srca  i centralnog nervnog sistema i dr , omogućavajući  nam da obezbedimo pravovremenu dijagnozu i lečenje. Radimo i spirometriju radi procene funkcije pluća, što nam omogućava da efikasno procenimo i lečimo respiratorna stanja.

Pedijatar pregled devojčice

Dobrobit vašeg deteta: Naša najvažnija briga

U našoj specijalističkoj pedijatrijskoj ordinaciji, zdravlje i dobrobit vašeg deteta su u središtu svega što radimo. Trudimo se da stvorimo toplo, gostoljubivo i prijateljsko okruženje u kojem se i Vi i Vaše dete osećate udobno. Naš posvećen tim pedijatara i osoblja posvećen je pružanju nege, osiguravajući da svaka poseta bude pozitivno i ohrabrujuće iskustvo.

Razumemo da poseta pedijatru može biti zastrašujuća za decu. Zbog toga posebno pazimo da vaše dete oseća sigurnost i podršku tokom vremena provedenog kod nas. Naši pedijatri su vešti u komunikaciji sa decom, čineći njihovo iskustvo što prijatnijim. Takođe pružamo niz pogodnosti i opcija za zabavu posebno prilagođenih deci, osiguravajući da njihova poseta bude uživanje.

Kontaktirajte nas danas: Zakazivanje termina ili saznajte više

Ako ste spremni da zakazete termin ili imate bilo kakva pitanja o našim uslugama, ohrabrujemo vas da nas kontaktirate. Naše ljubazno osoblje je dostupno da vam pomogne i pruži sve dodatne informacije koje možda trebate.

Za zakazivanje termina, molimo vas da nas kontaktirate putem našeg online sistema za rezervaciju ili nas pozovete. Razumemo da je vaše vreme dragoceno, pa se trudimo da ponudimo fleksibilne termine, kao i rad za vreme vikenda koji odgovaraju vašem rasporedu.

Takođe vas pozivamo da dalje istražite naš sajt primemedicalkids.rs kako biste saznali više o našim pedijatrima, njihovom iskustvu i opsegu usluga koje nudimo. Naša stranica “O nama” pruža detaljne informacije o našem timu, njihovim kvalifikacijama i njihovoj posvećenosti pružanju izuzetne nege vašem detetu.

U našoj specijalističkoj pedijatrijskoj ordinaciji  Prime Medical Kids, posvećeni smo podršci zdravlju, rastu i razvoju vašeg deteta. Odabirom nas za svog partnera u brizi za zdravlje Vašeg deteta, možete biti sigurni da je vaše dete u rukama iskusnih profesionalaca koji stavljaju dečiju dobrobit na prvo mesto. Kontaktirajte nas danas i dozvolite nam da budemo deo puta vašeg deteta ka zdravoj i svetloj budućnosti.

Mob: 063 64 63 62 Tel: 011 418 3333

ZAKAŽITE PREGLED

Za zakazivanje pregleda kod nas, pozovite nas na jedan od sledećih brojeva telefona.

Naš korisnički servis je dostupan svakog dana od 09:00 do 21:00